شیوه جدید شورای شهر برای مبارزه با زباله‌گردی-راهبرد معاصر
ثبت نام بیش از ۴۴۰ هزار نفر در کنکور | اول دی؛ آخرین مهلت نام‌نویسی هشدار سازمان هواشناسی در مورد تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور قاتل مأمور پلیس حکم قصاص گرفت؛ مردی که شهید حسینیان را با خودرو زیر گرفت ادارات و دانشگاه‌های قزوین پنجشنبه تعطیل است اختلال خط ۳ متروی تهران به دلیل نقص فنی  فردا ادارات البرز تعطیل و دانشگاه‌ها غیرحضوری است تصاویر آخرالزمانی از وضعیت قرمز آلودگی هوا در تهران + عکس استانداری تهران تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها را برای روز پنجشنبه ۲۹ آذرماه اعلام کرد حال زن آمریکایی با کلیه خوک خوب است اعلام زمان ورود سامانه جدید بارشی به ایران | این استان‌ها منتظر آغاز بارش‌های زمستانی باشند فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران

شیوه جدید شورای شهر برای مبارزه با زباله‌گردی

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به موضوع زباله‌گردی گفت: برنامه‌ریزی برای شیوه جدید جمع‌آوری زباله انجام شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۱۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 11
کد خبر: ۱۵۴۰۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی چمران در حاشیه صحن امروز شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به موضوع کودک کار اظهارداشت: کودک، آینده یک کشور و پایه گذار جامعه است، هر اندازه برای نسل خردسال تلاش کنیم در آینده نتایج بهتری را شاهد خواهیم بود.

وی با بیان اینکه چندین سال در خصوص کودکان کار اقداماتی صورت گرفت، یادآور شد: عده ای از کودکان که جمع آوری شدند، ایرانی نبودند و به کشور خود بازگردانده شدند که برای بازگرداندن آنها مشکلاتی وجود داشت.

چمران با بیان اینکه مدارسی در تهران برای حضور این کودکان ایجاد شد، تصریح کرد: کودکان کار باید آموزش ببینند و حرفه یاد بگیرند و کار درستی داشته باشند، چرا که حضور آنها در شهر چهره زشتی از تکدی گری را ایجاد می کند. پس از معتادان متجاهر باید به سمت جمع آوری کودکان کار و همچنین تکدی گران رفت و به این مشکل پرداخت. شورا در حد بضاعت خود در این زمینه تلاش خواهد کرد.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران همچنین خاطرنشان کرد: روش دیگری برای جمع آوری زباله پیش بینی شده و نحوه کار تغییر خواهد کرد و دیگر شاهد کودکان زباله گرد نخواهیم بود.

وی در پاسخ به سوالی درباره ماجرای جمع آوری مخازن زباله در سطح شهر بر اثر آتش‌سوزی و ایجاد خسارت در جریانات اخیر گفت: تهیه مجدد این مخازن زمان می‌برد هرچند هزینه هر مخزن نیز ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان است. وقتی این مخازن آتش زده می‌شود، چاره‌ای جز جمع آوری نیست.

چمران گفت: این جمع آوری مخازن در تمام مناطق شهر نیست و تنها در برخی نقاط است. برنامه‌ریزی برای شیوه جدید جمع‌آوری زباله انجام شده که البته این اقدام ارتباطی با جریانات اخیر ندارد و در آینده جزئیات آن اعلام خواهد شد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار